groothandel te kopen
R-producties

DirectoryGroothandelaar & Leveranciers

Verwijder alle tussenpersonen en houden de winst voor jou. Koop van de fabrikanten!

FormulierenSites E-commerce

Het creëren van uw online winkel is nu binnen het bereik van iedereen!

Dropshipping

Geen inventaris = geen cash flow probleem

Dropshipping is om het pand te verkopen zonder in voorraad.

Klant gebied

Directory

Log in om je directory  

FRANKRIJKGROOTHANDELAAR . COM  

Dergelijke francegrossiste345


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fransen zijn het kopen van meer en meer internet  

Heeft u uw uitgaven gewoonten als gevolg van de crisis?  

 

Niet meer kopen van gadgets of impulsifs.Les Franse kopen meer producten eenvoudig en goedkoop en bespaar.

 

Of u nu koopt-Dealers op eBay, heb je een website, een online winkel,  

een grote of kleine winkel in de stad, Frankrijk Wholesale is voor jou.

 

Online kopen wordt steeds populairder in Frankrijk.Volgens Fevad Federatie (e-commerce en verkoop op afstand), die bereid zijn de balans dinsdag 2 februari e-commerce sector in 2009, meer dan 7 van de 10 internetgebruikers (70,5%) hebben al gekocht online.Verhouding tot de populatie in het Frans, het percentage van de online shoppers in Frankrijk bedraagt ​​45%, of bijna een op de twee Franse.

Tussen 2008 en 2009, is het aantal Franse online kopers steeg met 2,1 miljoen euro.Ze zijn nu 24,4 miljoen in verbinding met online winkels om hun kerstcadeaus bestellen of om te winkelen.In een jaar is dat aantal zelfs bijna twee keer zo snel (+9%) dan het aantal Internet-gebruikers (5%) toegenomen.

In totaal hebben deze 24,4 miljoen online shoppers uitgavenEUR 25 miljard online in 2009 Of 26% meer dan in 2008.Gemiddeld heeft elk e-consument besteed ongeveer EUR 1.000 online van vorig jaar (1.800 euro tegens door winkelend publiek in het Verenigd Koninkrijk) voor de aanschaf 11 items, en een gemiddeld bestedingsbedrag ten bedrage van EUR 90.

"De groei van e-commerce is een wereldwijd fenomeen," zegt Marc Lolivier, Algemeen Afgevaardigde van Fevad."Er is geen Franse uitzondering in dit gebied.Naast Frankrijk behoort net op het Europese gemiddelde, en blijft ver achter bij Groot-Brittannië en de Scandinavische landen.

"Door het bestuderen van het koopgedrag van de Franse op het internet, beseffen we dat het web is geprezen voor drie belangrijke factoren: lagere prijs in de winkels, product keuze en vrijheid te kopen op elk gewenst moment de dag.Deze drie kenmerken waren ooit de kracht van de eerste hypermarkt in Frankrijk.Zij zijn nu van toepassing op de sector van de e-commerce. "

In het algemeen, de Franse online shoppers is nogal een vrouw (51%), in plaats van jonge (32% is tussen 35-49 jaar), klasse AB + (38%), en woonachtig in de regio Parijs of een andere grote stad.Echter, het profiel neigt evolueren.Zo is het aandeel van 50-64 jaar in de populatie van de online shoppers steeg met 13% vorig jaar.

Commerciële sites meest bezochte sites in Frankrijk blijven in particuliere verkoop.eBay leidt met 12,85 miljoen unieke bezoekers in het vierde kwartaal van 2009 (gegevens Mediametrie / NetRatings), vóór PriceMinister, met 10,95 miljoen unieke bezoekers in de periode.Volg Amazon (10830000), La Redoute (10780000) en Fnac (9,80 miljoen).

Volgens Fevad,  de Franse sector van e-commerce moet gaan met haar sterke groei in de komende jaren, met name door de ontwikkeling van internettoegang van huishoudens en de groei van het aantal handelaren sites (meer dan 64.000 in 2009, 17.000 meer dan in 2008).  31 miljard moet worden besteed dit jaar op internet 38 miljard in 2011 en 46 miljard in 2012, volgens schattingen van de Federatie.

Het record van e-commerce 2009 Fevad werd uitgevoerd van 30 iCE panel bestaande uit 37 sites (3 Suisses, Alapage, Decathlon, Fnac, Pixmania Rue du Commerce, Surcouf, Reizen sncf.com, enz..) En panel van betaling platforms in totaal 64.100 sites (Atos Worldline, SP-Plus, Credit Mutuel-CIC, Monext Ogone Betaal Box en PayPal).

Krijg alle in de fabriek prijs!  

AANKOOP OF DOOR HEEL VEEL IN EENHEID! ! !

 

Bieden jullie enig advies en tools om uw e-commerce te maken!  

 

Lid - het leven

 

 

 

E-mail:  contact@francegrossiste.com
Telefoon: 0 899 466 462 ext 13 november  

Payment Card paypal francegrossiste Facebook resultpagelogo aguip2 Partners

Copyright © 2006-2011 FRANKRIJK groothandel.Alle rechten voorbehouden.